Rick and Morty'nin Beşinci Sezonu Sandığımızdan Daha Yakınmış

Dört, beş, altı...

Rick and Morty hayranları, üçüncü sezonun ardından yeni sezon için çok uzun süre beklediler. Hala da bekliyorlar. Neyse ki bu bekleyiş yakında yerini şahane bir dördüncü sezona bırakacak (en azından ben öyle umuyorum, bu kadar bekleyişin ardından kötü bir sezon olamaz, olmamalı...). Serinin yaratıcıları Justin Roiland ve Dan Harmon'dan gelen haberler ise daha da sevindirici. 

Geçtiğimiz günlerde dizinin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Dan Harmon, beşinci sezonun tahmin edilenden çok daha yakın bir zamanda yayınlanacağını belirtti. Harmon'a göre artık yeni sezonlar arasında çok büyük bir zaman farkı olmayacak, daha hızlı bir şekilde Rick and Morty'e ulaşabileceğiz. Umalım ki bu durum kaliteyi etkilemesin.


Comic Con sırasında diziyle ilgili konuşan Harmon, "Diziyi yazmamız ve yapmamıza izin verilmesi bir buçuk yıl sürdü. Üçüncü sezon ile dördüncü sezon arasında çok fazla şey oldu. Ancak bu durum tekrar yaşanmayacak. Rick and Morty dev bir birleşmenin arasında kaldı. Bu sistemin suçu, biz bu diziyi yaşamak için yapıyoruz. İşin bu kadar uzaması iyi değildi ve bunu iki taraf için de söyleyebilirim." diyerek artık sezonlar arasında bu kadar uzun aralıklar olmayacağını söylemişti.

Rick and Morty'nin dördüncü sezonu büyük bir merak ve ilgiyle bekleniyor. San Diego Comic-Con sırasında yeni sezondan kısa bir kesit izleme şansına da ulaştık. Dördüncü sezonun önümüzdeki Kasım ayında yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Bakalım ilk 3 sezonda karşımıza sunulan kalite yeni sezonlarda da devam edecek mi? Rick and Morty için umutlar yüksek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum