Riot Gangplank'i Öldürdü

Rito ne yaptın yahu!

Bugün League of Legends oynamak isteyenler korkunç bir süpriz ile karşılaştılar. Bilgewater'ın en hakiki korsanı Gangplank, Riot'un yazdığı hikayede Miss Fortune'un ellerinde can verdi. Şu an oyunda yer almayan Gankplank'e ne olduğu hakkında büyük tartışmalar başladı.

Aslında olay çok basit. Reddit'te bir oyuncu, yenilenen Gangplank'in koyduğu variller ile Draven'ın pasifinin sonsuza kadar birikebildiğini keşfetti ve bu açık hakkında bir yazı yazdı. Reddit'i çok sıkı takip eden Riot ise hemen buna çözüm bulana kadar Gangplank'i öldürdü. Normalde bu tarz karakter hatalarında şampiyon düzeltilene kadar yasaklanır. Fakat şu aralar League of Legends'ta Bilgewater haftası var. Bu etkinlik çerçevesinde resmi karakter hikayelerine bir ekleme yapmış oldular. Bence enteresan ama güzel bir gelişme. Şu ana kadar oynanabilir karakterlerden hiçbiri ölmemişti. Tabii Karthus, Yorick gibi ölüp canlananlar hariç, onları saymıyoruz. Gangplank'in ne zaman aramıza döneceği belli değil.

Fakat Riot özellikle sizden bir şey rica ediyor, lütfen Gangplank karakterini, kostümlerini geri vermek için email atmayın!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum