Rise of Mordor Modu Total War: Attila'yı Yüzüklerin Efendisi'ne Dönüştürecek

19 fraksiyonun ikisi hazır

Total War: Attila'nın çehresini değiştirmeyi planlayan Total War: Rise of Mordor modu herkese açık alfa testlerine başladı. Oyunu Yüzüklerin Efendisi'ne dönüştürecek olan mod tamamlandığında içinde Orta Dünya'dan 19 ayrı fraksiyon bulunacak. Bu fraksiyonlar Arnor, Gondor, Anduin-Vale, Rohan, Dale, Erebor, Ered Luin, Dunland, Easterlings, Haradrim, Imladris, Lindon, Lothlorien, Woodland Realm, Isengard, Mordor, Dol-Guldur, Gundabad ve Goblins olarak açıklanmıştı.

Modun şu an henüz %10'luk bir kısmı tamamlanmış ve tamamlanan kısım içinde fraksiyonlardan iki tanesi de (Gondor ve Dale) mevcut. Zaten alfa versiyonda da bu fraksiyonlarla oynama şansını elde edecek ve modun ne durumda olduğunu görebileceksiniz.

> En İyi Total War Oyunu Hangisi?

Belki bu tür bir modun Total War: Warhammer'a daha uygun kaçacağını düşünüyor olabilirsiniz ama modun geliştiricileri bunun mümkün olmadığını çünkü o oyunun izin verdiği mod türleri ile ilgili ciddi kısıtlamalar olduğunu belirtmiş. İzin verilenlerle de akıllarındakini gerçekleştirme şansları bulunmuyormuş. Ayrıca yine bir soru üzerine Mount and Blade Bannerlord veya diğer bir Total War oyununa geçiş yapmayı düşünmediklerini de söylemişler, yani bu mod için mutlaka Total War: Attila'ya ihtiyacınız olacak.

Modun alfa versiyonunu ModDB sayfasından indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum