Robert Pattinson'un Batman'i Görücüye Çıktı

Daredevil mi Batman mi?

Batman şüphesiz çizgi roman tarihinin en ikonik karakterlerinden birisi. Onun bu popülaritesi sayesinde çok sayıda Batman filmi de izleme şansına eriştik. Tabii hiçbiri Christopher Nolan'ın üçlemesi kadar etkileyici olmadı ama hayat devam ediyor. Ben Affleck ile aranan uyum yakalanmadı ve Pelerinli Şövalye artık Robert Pattinson olacak. Matt Reeves'in yazıp yöneteceği The Batman filminde nasıl bir Batman göreceğimizi merak ediyorduk. Merakımızı biraz giderecek bir video ortaya çıktı, Pattinson'un Batman zırhıyla olan test videosu yayınlandı.

Tabii temanın oldukça karanlık olması ve kostümü boydan görme şansımız olmadığı için net bir yorumda bulunmak zor. Bir de video bana bir Batman tanıtımından çok Daredevil videosu gibi hissettirdi. Teması tam olarak öyle olmuş. Ancak surat kısmını görünce Pattinson'un çene bölgesinin Batman'e yakıştığını söylemek mümkün. Ayrıca yeni nesil Batman logosu da kostüme bir farklılık katmış. Filmde yaşça genç bir Bruce Wayne izleyeceğimiz için bu kostüm muhtemelen ilk aşama kostümlerinden birisi olacak ve işler yolunda gider de planlandığı gibi yeni bir Batman üçlemesi izlersek bu kostüm de Pattinson'un Batman'i gibi evrim geçirecektir. 

Oldukça geniş ve kaliteli kadrosuyla büyük merak uyandıran The Batman'in 25 Temmuz 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Artık yeni nesil Batman'den ilk görüntüyü de gördüğümüze göre bir teaser veya fragman görmemiz yakındır diye umuyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum