Russo Kardeşlerin Çekmek İstediği Bir X-Men Filmi Varmış

MCU'dan ayrılan pişman oluyor.

Joe Russo ve Anthony Russo, Marvel Sinematik Evreni ile çalıştıkları dönemde çizgi roman uyarlamaları tarihini değiştirecek işlere imza atmışlardı. Russo Kardeşlerin son filmi olan Avengers: Endgame, tüm zamanların en çok gişe geliri elde eden filmi olmayı başarmıştı. Endgame'in ardından MCU'dan ayrıldıklarını belirten iki kardeş, görünüşe göre bu kararlarından pişman. 

Daha önce Fantastik Dörtlü'nün evrene katılmasıyla birlikte Doctor Doom'u içeren bir filmi çekmek istediklerini belirten Russo Kardeşler, son olarak yaptığı açıklamalarda bir X-Men/Wolverine filmi yapmak istediklerini de belirttiler. "Şu an için MCU'da olmayan hangi süper kahramanın filmini yapmak isterdiniz?" sorusuna "Wolverine, Wolverine'i her zaman çok sevdik" cevabını veren kardeşler, belki de Disney'e geri dönüş konusunda ilk sinyali yolladılar. 


İkili şu an için Nico Walker'ın kitabından uyarlanacak olan Cherry filmini yönetmeye hazırlanıyorlar. Russo'lar ayrıca Netflix için bir Magic the Gathering evrenini konu alan bir animasyon dizisi de yapacak. 

Battle of the Planets isimli bir animenin de haklarını satın alan iki kardeş bu konuda da bir film hazırlığı içerisinde. Şu an için oldukça dolu bir programa sahip olan Russo'ların yolu bakalım ilerleyen dönemde yeniden MCU ile kesişecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum