Sahte Escape From Tarkov İnfial Yarattı!

Kısa sürede müdahale edildi

Gün geçmiyor ki karşınıza ilginç bir dolandırıcılık hikayesi ile çıkmayalım değerli Oyungezerler. Bu kez de karşımıza, Escape From Tarkov dolandırıcıları çıktı. Bildiğiniz üzere oyun Steam üzerinden oynanamıyor. Fakat geçtiğimiz saatlerde oyunun Steam versiyonu ilginç bir şekilde ortaya çıkıverdi.

Maalesef sayfa "dolandırıcılık" nedeniyle kapatılmış durumda. Çünkü bu sayfanın Battlestate Games'in meşhur oyunu Escape From Tarkov ile ilgisi yok. Fakat belli ki bu sayfa, tam olarak ne yaptığını bilen kişiler tarafından tasarlanmış. Hatta bu sayfa şimdiden bazılarını kandırmayı başarmış.

Bazı forum sitelerinde sayfanın açıldığına dair tartışmaların devam ettiğini görebilirsiniz. Lakin sayfayı dikkatli incelediğimizde dolandırıcılığa dair ipuçlarını bulabiliyorsunuz.

Örneğin oyunun adı sadece ETS olarak kaydedilmiş. Ayrıca oyunun fiyatı da orijinalinden bir hayli düşük. Aynı şekilde sayfanın, Escape From Tarkov'un sistem gereksinimlerini de epey düşürdüğünü görebiliyoruz. 

SteamDB verilerine göre oyunun sayfasına hemen müdahale edilmiş. Maalesef şu sıralarda hala Google'da "Escape From Tarkov Steam" kelimeleri ile arama yaptığınızda sayfa karşınıza çıkıyor. Bu sayfaya tıkladığınızda ise otomatik olarak Steam'in ana sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

Bardağın dolu tarafına bakarsak, bu yoğun ilgi Battlestate Games'in dikkatini çekmiştir diye düşünüyoruz. Belki de oyun yakın zamanda gerçekten Steam çıkışını gerçekleştirebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum