Saints Row IV'ten Yeni Nesil ve Yeni Paket

Aziz çetesinin cehennemi dağıtmasından doğal ne olabilir ki?

 Saints Row IV, oyun dünyası üzerinde kurduğu absürtlük imparatorluğunun sınırlarını, 1 adet paket ve yeni nesil sürümü ile genişletmeye geliyor;

Gat Out of Hell

PAX’da duyurulan, Johhny Gat yada Kinzie Kensington ile oynayacağımız bu pakette bu yolumuz cehenneme düşecek. Saints’in liderinin ruhunu kurtarmaya uğraşacağımız bu görevde tarihteki önemli figürler, eski arkadaşlar, daha eski düşmanlar, konuşan bir silah ve tabii ki Şeytan’ın kendisi ile karşılaşacağız. Yani Saints Row’un size sevdirmiş olması muhtemel acayiplikler gırla gidecek. Paket ana oyunu gerektirmeden tek başına oynanabilecek. Çıkış tarihleri ise şu şekilde; Kuzey Amerika’da 27 Ocak, dünyanın geri kalanında ise 30 Ocak. Hem yeni nesil konsollara, hem eski nesle, hem de PC’ye çıkıyor.


Saints Row IV: Re-Elected

Re-Elected oyunun yeni nesil konsollara çıkacak olan sürümü. Ancak ekstra bir güzelliği var mı, grafikler elden geçmiş mi henüz bir bilgimiz yok. Gat Out of Hell ile beraber, 27 Ocak’ta Kuzey Amerika’da, 30 Ocak’ta da dünyanın geri kalanında çıkışını yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum