Sea of Thieves'in Yeni Etkinliğinde Bir Efsanenin Peşine Düşeceğiz

O bir kuş, o bir uçak...

Pek çok oyun kendi efsanelerine ve "sürpriz yumurtalara" ev sahipliği yapıyor. Öyle ki sitemizde oyun dünyasının şehir efsanelerini derlediğimiz bir yazı dizimiz bile mevcut. Fakat Sea of Thieves, kendi denizcilik efsaneleri ile uzun süredir oyuncuları meşgul ediyor. Bu efsanelerin en önemlisi de elbette Shrouded Ghost.

Shrouded Ghost aslında sizi hazırlıksız şekilde yakalayan Megalodon'lardan biri. Fakat kendisini oyun içerisinde görme ihtimaliniz o kadar düşük ki, oyunu yıllarca oynayan bazı oyuncular bile kendisiyle karşılaşabilmiş değil. Sadece görsel bir farklılık içeren Shrouded Ghost'u öldürdüğünüzde ise başarım kazanabiliyorsunuz.

İşte bu efsaneye muhteşem bir nokta koymaya hazırlanıyor Rare ekibi. Sea of Thieves'in yeni macerasında bir köpekbalığı avcısı olan Merrick ile güçlerinizi birleştirerek Shrouded Ghost'un peşine düşebileceksiniz. Böylece uzun süredir beklediğiniz o başarımı kazanma şansına da erişeceksiniz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Ghost'un diğer Megalodon'lardan tek farkı renkleri. Eğer geminize doğru yüzen beyaz ve gri renkli bir Megalodon görürseniz, kendisini avlamadan maceranıza devam etmemenizi öneriyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum