SEGA: Aliens Hakkında Açılan Dava Haksız!

Aliens: Colonial Marines hakkında açılan sahte tanıtım davası, SEGA'ya göre yersiz.

Eğer Aliens: Colonial Marines oynadıysanız, oyunun ne kadar başarısız bir yapım olduğunu fark etmişsinizdir. Oynamayan şanslı azınlıktansanız, bunu anlamak için oyunun aldığı notlara ve satış grafiğindeki düşüşe de bakabilirsiniz... Ama şimdi konumuz bu değil.

Bir oyun çok kötü olabilir. Yapım aşamasında pek çok sıkıntı yaşanmıştır, oyun erken çıkmak zorunda kalmıştır vesaire. Bundan doğal bir şey yok. Ancak eğer yapımcı firma, bunu bildiği halde canlı demolarda ve videolarda oyunu cilalıyorsa orada bir sorun vardır. İşte pek çok kişiye göre SEGA ve Gearbox'ın Aliens: Colonial Marines'te yaptığı şey tam da bu: Sahte tanıtım!

Dava açılmakta da geç kalınmamış elbette doğal olarak... Bu süreçte sanık konumunda bulunan SEGA, Kotaku'ya şu açıklamalarda bulunmuş: "SEGA olarak, süreç devam ederken bu konuda bir yorum yapamayız; ancak davanın yersiz olduğunu düşünüyoruz ve bunu ispatlamak için kendimizi sıkı biçimde savunacağız."

Gearbox da bu davanın haksızdan da öte olduğunu, davayı kazanacaklarını düşündüklerini ve bu esnada da oyunu desteklemeye devam edeceklerini açıklamış (tam olarak bunu dememişler ama bu anlam çıkıyor diyeyim ben size).

Bakalım davanın sonucu ne olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum