Sega, Atlus Oyunlarını Da Ekrana Taşımaya Hazırlanıyor

Persona Sezon 5 Bölüm 45

Çizgi roman adaptasyonlarından sonra ibre hızlı bir şekilde oyunlara döndü. Özellikle Sony'nin PlayStation oyunlarıyla birlikte başlattığı yeni dönemi çok sayıda diğer stüdyo da takip edecek. Sega da bu konunun yabancılarından değil. Yakın tarihin en başarılı oyun adaptasyonlarından Sonic'e imza atan oyun devi bu kez Atlus marklarını da ekrana taşımanın peşinde.

İlk olarak IGN'in duyurduğu habere göre Sega hikaye anlatma biçimini genişletmeye hazırlanıyormuş. Yeni dönem Sega'nın önemli bir parçası olacak bu yöntem özellikle senaryo konusunda epey başarılı bir kütüphanesi olan Atlus'u da içeriyor. Persona serisi gibi detaylı karakterleri ve bolca draması olan bir markayı elinde bulunduran Atlus'u yakın gelecekte diğer platformlarda da göreceğiz. 

Sega'nın yapımcı ekibinden Toru Nakahara, "Persona markası gibi hikayeler bizim hayranlarla aramızda bir tını oluşturuyor. Biz de bunu hikayeyi daha önce kimsenin oynamadığı ya da görmediği biçimde genişletmek için bir fırsat olarak değerlendiriyoruz." dedi ve Sega'nın yeni dönemiyle ilgili resmi ağızdan ilk açıklamayı yaptı. 

Nakahara ayrıca Sega ve Atlus'un birlikte mevcut dünyalarını farklı mecralarla, yeni insanlara sunmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını da dile getirdi. Sega cephesinden an itibariyle hangi yapım şirketlerinin Persona ve diğer Atlus projelerinde görev alacağıyla ilgili bir bilgi gelmedi. Ancak muhtemelen yakın zaman içerisinde hem yeni diziler hem de yeni filmlerle ilgili bolca detay gün yüzüne çıkacaktır. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum