Shadow of Mordor 2'yi Bu Yaz Görecek Miyiz?

Bir CV neler kâdir...

Açıkçası hepimiz bir süredir Shadow of Mordor 2 ile ilgili bir şeyler duymayı bekliyorduk.

Warner Bros.'un dağıtımını yaptığı, satış başarısı olan bir oyunun "tek oyun" ile kalacağını düşünmek biraz naiflik olurdu sanki. Fakat tüm bu açık durumlara rağmen yeni oyunu ne zaman, nerede ve nasıl göreceğimiz konusunda çok bir fikrimiz yok. Ya da "yoktu". Çünkü bir şeyler gelmeye başladı...

Nerdleaks'in bulduğu bir ipucu hem Shadow of Mordor 2'nin geleceğini kesinleştiriyor hem de yakın zamanda duyuruyu görebileceğimizi işaret ediyor.

Söz konusu ipucunun kaynağı Lauren Mary Kim. Kendisi bir dublör. Pek çok oyunda yer almış, yer almaya da devam eden bir performans sanatçısı. Peki, daha çok CGI fragmanlarında boy gösteren bu sanatçımız bilin bakalım CV'sine hangi oyunu eklemiş? Evet, doğru tahmin! Shadow of Mordor 2.

CV'de firma ismi olarak gördüğümüz Blur, pek çok oyun firmasıyla çalışan ve onlara CGI hizmeti veren bir kurum. Yani Blur'un Shadow of Mordor 2 için bir CGI fragmanı hazırladığını veya hazırlayacağını varsayabiliriz. Acaba Warner Bros., bize E3 2016'da bir sürpriz mi yapmayı planlıyor?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum