Shadow of the Colossus'ta Kapsamlı Bir Fotoğraf Modu Bulunacak

Görseller müthiş

Shadow of the Colossus gibi birbirinden müthiş manzaralara ve elbette ihtişamlı colossi'lere ev sahipliği yapan bir oyunda başkalarıyla paylaşmak isteyebileceğiniz tonla görselle karşılaşacağımızı biliyorsunuz. Çünkü biz bu durumu orijinal oyunda yaşamıştık, gözümüze takılan efsane görüntüleri ölümsüzleştirme düşüncesi zamanında mutlaka aklınızdan geçmiştir. Bluepoint Games de aynı düşüncede olacak ki oyunun yenilenmiş halinde Fotoğraf Modu'nun bulunacağını açıkladı.

Bluepoint Games'in Sanat Yönetmeni Mark Skelton oyunun yeni görsellerini hazırlarlarken oyunda Fotoğraf Modu bulunması gerektiğine karar verdiklerini ve o zamandan beri de kendilerinin bile ağızları açık bırakan onlarca fotoğraf çektiklerini söylüyor.

Shadow of the Colossus'taki Fotoğraf Modu son derece gelişmiş özellikler sunacak. Mark Skelto "bir Sanat Yönetmeni olarak benim erişebildiğim ne varsa, oyuncular da aynılarına erişebilecek" diye özetlemiş durumu. Yalnızca filtre seçmekle kalmayacak, gölgeleri, orta tonları ve aydınlık alanların dengelerini değiştirebilecek, görüş derinliği ile oynayabilecek ve vinyet efekti ekleyebileceksiniz.

Skelto kamerayı oyuncu odağından ata geçirebileceğimizi de söylemiş. Kamerayı istediğimiz yöne doğru 90 derece döndürerek portre fotoğrafları da çekebilecekmişiz, bu sayede çekilen resimlerin cep telefonlarında duvar kağıdı olarak kullanılabilmesinin de önü açılacak.

Fotoğraf Modu ile gelen filtreler konusunda en ilginç bilgi ise bu filtrelerden bazılarını Fotoğraf Modu dışında da kullanabilecek olmamız. Yani oyunun normaldeki görünümünü de istersek değiştirmemiz mümkün olacak.

Shadow of the Colossus 6 Şubat'ta PlayStation 4'e özel olarak çıkacak. O zaman ne tür fotoğraflar çekebileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum. Aşağıda Bluepoint'in Fotoğraf Moduyla yakaladığı görsellerden bazılarını görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum