Sinemaları Açmaya Başlayan Hong Kong'da The Dark Knight Serisi Tekrar Vizyona Giriyor

Hayat Batman'le normalleşiyor

Coronavirüs salgını bizleri en basit zevklerimizden bile mahrum bırakmış durumda. Karantina aşamasını sürdüren ülkelerde AVM'ler, sinema salonları ve toplu etkinlik alanlarının tamamı kapılarını kapattı. Hayatın yavaş yavaş devam etmeye başladığı Çin ve Hong Kong'da ise işler değişiyor.

Hayatın akışının adım adım başladığı Çin'de geçtiğimiz ay sinemaların açılmasına önce izin verilmiş, birkaç gün sonra ise bu karar geri çekilmişti. Hong Kong hükümeti de Çin gibi sinemaları açmayı planlıyor ama film çekimlerinin uzun süredir durdurulmuş olması beyaz perdenin bir süre daha boş kalacağı anlamına geliyor. Bu sebeple organizatörler klasikleşmiş filmleri tekrar vizyona sokma niyetinde. Hollywood Reporter'ın iddialarına göre The Dark Knight serisi bu filmlerin ilk adımı olacak.

Christopher Nolan'ın yeni filmi olacak Tenet'in arifesinde yayınlanacak tüm seri, sırasıyla vizyona girecek.

4 Haziran'da Batman Begins ile başlayacak sinema şöleni, 11 Haziran'da kimilerinin favorisi olan The Dark Knight ile devam edecek. 18 Haziran'da ise serinin son filmi vizyonda olacak. Nolan'ın yeni filmi Tenet ise 17 Temmuz'da vizyona girecek.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
18 Mayıs 2020 22:52

Dark Knight'ı ''Kamu Spotu'' niyetine izletecekler herhalde. :D

Pebbles
18 Mayıs 2020 19:14

Milleti ürkütme ihtimaline karşı içinde yarasa olmayan bir film seçebilirlermiş.

Serdar_Berk
18 Mayıs 2020 17:44

Doğrusu ben de izlemek isterdim. Özellikle The Dark Knight filmine hayranım. Hiçbir Marvel filmi, böylesi bir seyir zevki sunmadı benim için. Tabii bu süreçte sinemaya gidilir mi, bilmiyorum.

Parolamı Unuttum