Sıradaki Steam Next Fest, 13 Haziran’da Başlayacak

Yine bir hafta boyunca demolara doyacağız

Steam’in indirim dönemleri elbette en çok takip edilen etkinlik takvimleri arasında yer alıyor. Ama son yıllarda oyun demolarına göz attığımız etkinlikler de epey ilgi çekiyor. İşte bunlardan birisi olan Next Fest bu yıl içerisinde 2. defa bizlerle buluşacak.

Bu yılın ilk Next Fest etkinliği 21-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmiş, 700’ün üzerinde demo oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Sıradaki Next Fest (June 2022 Edition), 13-20 Haziran haftasında bizlerle olacak. Yine tonlarca demoya göz atma fırsatı bulurken, geliştirici ekiple soru cevap etkinliklerine katılmak veya yayınlarını izlemek şansımız da olacak.

Kendi adıma, gayet faydalı bulduğum etkinliklerden birisi Next Fest. Çok fazla oyun çıkıyor ve her birisini oynamak gibi bir şansımız yok. Bu tür etkinliklerle, en azından yeni çıkmış veya önümüzdeki dönemde gelecek oyunları deneme şansı buluyor, zevklerimize hitap edip etmediklerini bizzat tecrübe edebiliyoruz. Bu sayede, belki daha önce adını bile duymadığımız pek çok oyun radarımıza giriyor, takibe alıyoruz. Dolayısıyla, benim için güzel bir fırsat.

İlkinde demo önerilerimizi biraz geç paylaşmış olabilirim, ama bu sefer elimi daha çabuk tutmaya çalışacağım, yine de söz vermiş olmayayım :) Umarım bu sefer de güzel demolar bekliyordur bizleri.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum