Slav Folklorundan Esinlenen Strateji Oyunu Gord’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ağustos’ta geliyor

Oyun severlere karanlık bir fantastik dünyada geçen bir macera vadeden strateji oyunu Gord için çıkış tarihi bir fragman eşliğinde ilan edildi, Ağustos ayında geliyor:

Daha önce Frostpunk ve The Witcher 3 gibi oyunlarda çalışan bazı isimlerin de yer aldığı bir ekip tarafından geliştirilen Gord, Slav folklorundan esintiler taşıyan ve macera ile stratejiyi harmanlayan bir oyun olarak tanımlanıyor. Koloninizi hayatta tutabilmek için, bir yandan yerleşim biriminizi geliştirecek bir yandan da ölümcül görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Oyunda bir “Sanity System” bulunuyor, topluluğunuza mensup bireylerin açlık durumlarından sağlıklarına birçok unsuru yakından takip etmeniz gerekecek. Oyunda kendi senaryolarınızı oluşturabileceğiniz bir mod da bulunacak. Dolayısıyla oyuncular tarafından geliştirilip paylaşılan içerikler görmemiz de mümkün.

Gord; 8 Ağustos’ta PC (Steam), PS5 ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak. Önümüzdeki hafta Steam Next Fest kapsamında paylaşılacak demoyla, çıkışından önce oyunu test etmek imkânımız da olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum