Sledgegammer Games Tam 2.5 Yıl Boyunca Call of Duty: WWII İçin Araştırma Yaptı

Sledgehammer'ın kurucularından Michael Condrey'nin sözleri bu şekilde.

 Activision'ın Call of Duty serisine düzenli olarak katkı yapan Sledgehammer Games'ten yapılan açıklamada ekibin yaklaşık iki buçuk yıldır bu oyun için araştırma yaptığı belirtildi.

Oyunun cuma günü yapılan resmi duyurusuna büyük ilgi geldi ve Sledgehammer da Twitter hesabı üzerinden iki tane video açıklama yayımladı. Videoda stüdyonun kurucularından Michael Condrey de yer aldı ve tecrübeli geliştirici "Ekibimiz iki buçuk senelik bir araştırma yaptı" dedi. Condrey bu videoyu Londra'da, Winston Churchill'in İkinci Dünya Savaşı sırasında kullandığı sığınağın yanında yaptı. 

 

 

Serinin özüne dönmesiyle birlikte oyuncular tarafından da büyük destek gören Sledgehammer'ın bir diğer kurucusu Glen Schofield da mesaj paylaşmayı ihtimal etmedi. Schofield, hayranlara gösterdikleri bu büyük destek için teşekkür ederken kendi ekibine de ayrı olarak içten bir şekilde teşekkürlerini iletti. 

 

Activision, 26 Nisan'da Türkiye saati ile akşam 8'de Call of Duty: WWII'yi tanıtacak ve biz de Oyungezer ekibi olarak dakika dakika fragmanları, görselleri ve haberleri sizinle paylaşıyor olacağız. Oyunun sızan görsellerine de buradan bakabilirsiniz. Bizi takipte kalın Oyungezerler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum