Sniper: Ghost Warrior 3 Duyuruldu

Dürbünlü tüfeği kutusundan çıkaralım

Lords of the Fallen'ın yapımcısı CI Games, Sniper: Ghost Warrior 3'ü duyurdu.

Yapımda katkıda bulunmaları için Rebellion'ın Sniper Elite V2 oyununda çalışmış kıdemli programcılarından Steve Hart ve çatışmalara girmiş gazi, emekli piyade Paul B. Robinson'da ekibe alındı. Oyun günümüz Doğu Avrupa'sında geçecek ve savaşan 3 ayrı grubun arasında kalan bir keskin nişancıyı kontrol edeceğiz. CI Games oynanışın çizgisel olmayacağının sözünü verdi. Bu sayede gizlice düşmanları temizlemekle direk çatışmaya girmek arasında seçim yapabileceğiz.   

Ortalama notlara sahip bir seriden yeni bir oyun haberi almak biraz düşündürücü. Ancak CI Games'in CEO'su Marek Tyminski'nin yaptığı açıklama da oldukça olumlu: 

"5.5 milyondan fazla kopya satan Sniper: Ghost Warrior, CI Games'in en popüler serisi. Bu yüzden 3. oyun için epey çaba harcıyoruz. Oyuncuların en iyi sniper FPS deneyimini yaşayacağı AAA bir seriyi yaratmak için kendimizi tam anlamıyla adamış bulunmaktayız."

Serinin 3. oyunun 2016'ın ilk yarısında PC, Playstation 4 ve Xbox One'a çıkması bekleniyor. Umarız bu sefer gerçek anlamda kaliteli bir deneyim yaşarız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum