Snyder Cut'ta Joker'i Nasıl Göreceğimiz Belli Oldu

Zack Snyder'dan Jared Leto'ya yardım eli

Sadece DC külliyatı için değil tüm çizgi roman tarihi için Joker gerçekten çok özel bir kötü adam. Bana göre Darth Vader ile birlikte tüm zamanların en ikonik kötüsü olan Joker'i beyaz perdede çok farklı şekillerde izledik. Ancak 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad filminde gördüğümüz Jared Leto'nun Joker'i muhtemelen içlerinde en kötü olanıydı. Leto'nun Joker olarak kendini kurtarması için bir fırsatı daha olacak ve başarılı aktörü Justice League: Snyder Cut'ta yeniden bu rolde izleyeceğiz.

Yeni versiyonda Joker'in nasıl gözükeceğini ise artık az buçuk biliyoruz. Yönetmen Zack Snyder sosyal medyadan paylaştığı görselde ilk kez Joker'in yeni halini gün yüzüne çıkardı. Fotoğraf bilerek bulanıklaştırılmış olsa da Suicide Squad halinden çok daha farklı olduğunu şimdiden söyleyebiliriz.

Jared Leto ve Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer'e de teşekkürlerini sunan Snyder, iki filmin birleşmesinden onur duyduğunu da belirtti. 18 Mart'ta HBO Max üzerinden yayınlanacak olan film yaklaşık dört saat sürecek ve herkese yeteri kadar sahne zamanı ayırılacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
cavegamer3530
4 Şubat 2021 10:20

DC FANboyları gaza geliyor da bi cacık çıkmecek globalde tabiki türkiyede film olsada çıtırçerez izlesek kafasında millet

Parolamı Unuttum