Sony, Bir Doctor Octopus Orijin Filmi Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Gerçekten gerek var mı?

Sony, "Spider-Man'siz, Spider-Man Evreni" projesini olabildiğince büyütmek istiyor. Spider-Man ile alakalı her karakterin filminin gelme ihtimali var. Son gelen haberler ise Sony'nin bir Doctor Octopus filmi üzerinde çalıştığını belirtiyor. Spider-Man'in bir diğer büyük düşmanlarından olan Green Goblin/Norman Osborn'un ise MCU'nun dördüncü aşamasının asıl kötüsü olması bekleniyor. 

Doctor Octopus'un uzunca bir süre MCU'da yer almayacağını düşünürsek yeni bir Spider-Man Evreni hazırlayan Sony için bir Otto Octavius orijin filmi gündemde olabilir. We Got This Covered'ın haberine göre Sony şimdiden çalışmalara başlamış, hatta Dr. Octavius için seçilen aktör bile belli olmuş.

Daha önce Captain America: The First Avenger, Transformers: The Last Knight ve The Hunger Games: Mockingjay filmlerinden de hatırlayacağımız Stanley Tucci, Sony'nin listesinde zirvede yer alıyor. 


Doctor Octopus'u sinemada ilk kez Sam Raimi'nin çektiği Spider-Man 2 filminde izlemiştik. Bana göre tarihin en iyi Spider-Man filmi olan Raimi üçlemesinin ikinci filminde muhteşem bir rol oynayan Otto Octavius olası bir solo filminde aynı etkiyi bırakamayabilir. Zira neredeyse tüm Spider-Man düşmanlarının ortak özelliği, Peter Parker ile bir bağa sahip olmaları. Yani Spider-Man olmadan bir Doc Ock filmi çekmek biraz tuhaf olacaktır. Ancak Sony'nin yeni dönem evreni tam olarak böyle işliyor, Venom filmi gişede başarılı olunca evrenin büyümesi de kaçınılamaz bir hale geldi. 

Sony'nin Spider-Man'siz, Spider-Man Evreni'nin sıradaki filmi Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı Morbius. Bakalım evrenin yeni parçası gerçekten Doktor Otto Octavius mu olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum