Sony E3 Konferansı'nda Açıklanan Oyunların Bilgileri Ve Videoları!

Ah be Nathan Drake...

Sony konferansları her zaman heyecan içinde beklediğimiz şovlardır. Bu sene de aynı şekilde sabah 6'ya kadar sizlerle beraber canlı yayında beklediğimiz konferans belki bütün gün yaptığımız yayının yorgunluğundan belki de Microsoft'un 2 saatlik oyun şovunun üstüne geldiğinden biraz bizi hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz. Bu konulara daha geniş bir şekilde dergimizin Temmuz sayısında değineceğiz ama bir Kratos görmemek bizi açıkçası çok üzdü.

Neyse ki Nathan Drake gördük derken videodan farkettiğimiz üzere bu kendisinin büyük ihtimalle son macerası olacak. Grim Fandango akıl almaz bir sürpriz oldu. Little Big Planet 3 de oldukça hoşumuza gitti. Vita ise E3'ün kaybedeni olarak yine sınıfta bırakıldı...

Sitemizdeki haberler kafanızı karıştırmasın diye Sony konferansında açıklanan bütün önemli oyunların bir listesini buraya da yazmak istedik. Oyun isimlerinin üzerlerine tıkladığınızda o oyun ile ilgili E3 bilgilerini ve daha da önemlisi videolarını bulacağınız haberlerimize yönlendirileceksiniz. Aynı şekilde EA, Ubisoft ve Microsoft'un konferanslarında açıklanan oyunların da bir listesini aynı bu haber şeklinde görmek istiyorsanız markalara tıklamanız yeterli.

Umarız bu sistem size E3 2014'ü tam olarak keşfetmek adına yardımcı olur.

Uncharted 4: A Thief's End

GTA V PS4 ve PC

MGS V: The Phantom Pain

The Order: 1886

Destiny ve Beyaz PS4

Mortal Kombat X

Infamous: First Light

Dead Island 2

Last of Us Remastered

FarCry 4

Battlefield: Hardline

Batman: Arkham Knight

H1Z1

Bloodborne

Grim Fandango Remastered

Little Big Planet 3

No Man's Sky

Magicka 2

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum