Sony, Yeni Bir Marvel Filmi İçin Senaristini Buldu

Spider-Man'den bağımsız, Spider-Man filmi?!

Çizgi roman uyarlamaları son yılların en popüler sinema filmlerine imza atıyor. Bu durumun farkında olan Sony de elindeki markalarla yeni bir şeyler denemeye çalışıyor. Tabii her çizgi roman uyarlaması başarılı olmuyor ancak Sony, Venom'un gişede gelen beklenmedik başarısına çok güvenmiş durumda. Tom Holland'ın Spider-Man'ini iki film daha MCU'da göreceğiz ve sonrasında Sony belki bir atılım yapabilir. 

Şu an için solo bir Spider-Man filmini bırakın herhangi bir filmde Spider-Man'i tam anlamıyla kullanmayı bile düşünmeyen Sony, bambaşka bir Marvel filmi için kolları sıvamış durumda. Spider-Man'den bağımsız, Spider-Man karakteri filmleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan stüdyo yeni bir film için senaristini de bulmuş durumda. Daha önce 2014 yılında vizyona giren ve büyük hayal kırıklığı yaratan The Amazing Spider-Man 2'nin senaristlerinden biri olan Roberto Orci ile isimsiz bir Marvel filmi için anlaştı.

Bu filmle ilgili en merak uyandıran şey ise gelen haberlerde filmin Sony'nin Spider-Man evreninden bağımsız olacağı yönünde. Yani Venom veya Morbius gibi Spider-Man Evreni ve dolaylı yoldan MCU ile bağlantılı bir film olmayacakmış. Ancak işin en tuhaf kısmı Sony'nin haklarına sahip olduğu karakterlerin hepsi Spider-Man'e ucundan da olsa dokunuyor. İçlerinde Spider-Man ile en alakasız olanı Spider-Woman gibi gözüküyor. Zaten Jessica Drew'in hikayesini anlatmak isteyen Sony, belki de Roberto Orci'yi bu yüzden işe almış olabilir. Henüz hiçbir detayı belli olmayan bu filmin geleceğini merakla bekliyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum