Tom Holland Spider-Man'in Geleceğine Dair Her Şeyi Biliyor

Sır vermemeyi öğrenmiş

Hollywood'un en popüler genç aktörlerinden olan Tom Holland şu an için hem Disney hem de Sony ile oldukça iyi ilişkilere sahip. Yeni anlaşmayla birlikte her iki markada da Spider-Man'i canlandıran Holland ayrıca Sony'nin yeni oyun filmleri döneminde kilit role sahip olan Uncharted filminde de Nathan Drake'i canlandıracak. Hal böyle olunca genç aktör ile iki firma arasında çok sayıda görüşme gerçekleşiyor. 

Spider-Man'in ufukta kesinleşen tek film Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü solo filmi olacak. Ancak Sony'nin oluşturmaya çalıştığı ve artık adına Sinister Six Evreni de diyebileceğimiz yeni atmosferinde de Spider-Man olmazsa olmaz bir yere sahip ve Tom Holland tüm bu gelişmelerden haberdar. Yaptığı açıklamada, "Şu an her şeyi biliyorum. İki hafta önce Marvel ve Sony ile büyük bir görüşme yaptık ve tüm sırlarını öğrendim. Ancak daha önce binlerce röportaj verdiğim için hiçbir film hakkında sır vermemeyi de çok iyi öğrendim." demiş Holland ama yine de bazı ipuçları vermiş olabilir.

Örneğin Sony'nin yeni evreni için Spider-Man'i yakın zamanda kullanmak istemesi ancak Disney ile yaşanan gelişmeler sonrasında bunun ertelenmiş olması en azından 2021 yılının sonlarına kadar tam anlamıyla bir Peter Parker portresini Sony'de göremeyeceğimiz anlamına geliyor. Yapılan bu görüşmeler çok büyük olasılıkla 2021 yılı ve sonrası için düşünülen filmlerle ilgiliydi. Şu an için Jon Watts'ın yönetmenliğini yapacağı  ve 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek olan MCU Spider-Man 3 dışında Tom Holland'ın kesinleşen bir Spidey rolü bulunmuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum