Söylenti: Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Yolda!

Şaşırmadık tabii de...

 Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Infinite Warfare ile birlikte çıkmasına rağmen genel olarak serinin hayranlarından pozitif notlar aldı. Activision'ın sağmaktan bıkmadığı CoD serisinin bir sonraki adımı ise muhtemelen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered olacak. 

İddialara göre Infinity Ward kasıtlı olarak bu bilgiyi sızdırdı, ancak bu söylentinin asıl kaynağı CoD: Infinite Warfare'in içinde hem MW1 hem de MW2 için dosyaların bulunması oldu. Yalnız bu söylentiye dikkatli yaklaşmak lazım, zira kaynak Fooxs isimli bir site ve pek de ciddiye alınabilecek bir mecra gibi de durmuyorlar. Bununla birlikte Activision'ın planlarında Modern Warfare 2 Remastered büyük ihtimalle var ve bu öyle çok da büyük bir sır değil. Bahsedildiği gibi Infinite Warfare'da bu dosyalar mevcutsa Infinity Ward'un MW2 Remastered için çoktan çalışmalara başladığını söyleyebiliriz. 

> Call of Duty: Modern Warfare Mastered'a Ücretli DLC Geliyor!

> CoD: Infinite Warfare ABD'de En Çok Satan Oyun Oldu

Reddit'te bazı kullanıcılar da dosyaları tespit ettiklerini belirtseler de gene de bu söylentiye çok dikkatli yaklaşmak lazım ve bunu kesin bir haber olarak görmemeliyiz. Ancak Activision'ın artık oyun şirketinden çok kazandığı paraya odaklandığını da dürüstçe kabul edelim. MW2 Remastered'ın da satacağı konusunda şüphemiz yoktur herhalde? 

> "Yeni Call of Duty yerde geçecek..."

Uzayda geçen Call of Duty: Infinite Warfare'in gerek yapımcıları gerekse önemli bir oyuncu kitlesini pek de memnun etmediğini hatırlatmakta fayda var. Bu sebepleyeni Call of Duty oyununun Vietnam Savaşı'nı ya da yeniden İkinci Dünya Savaşı'nı konu alması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum