Spider-Man Remastered’da Peter Parker Gayet Farklı Görünecek

Aktör değişikliğine gidilmiş

Marvel’s Spider-Man’in konsol nesilleri arasındaki geçişi dilimize pelesenk oldu son günlerde. Önce ücretsiz güncelleme imkanı sunulmaması, hatta oyunun tek başına da satılmayıp bir paket içinde sunulmasıyla gündeme geldi. Kurulan denklemi çözmekte epey zorlandık oyun severler olarak. Şimdiyse bir başka haber ile gündemde.

PS Blog’ta Insomniac Games’in topluluk direktörü James Stevenson imzalı bir metin paylaşıldı ve genel olarak Marvel’s Spider-Man Remastered ile ilgili detaylara yer verildi.

Bu detaylardan birisi de Peter Parker karakterini canlandıran isimin değiştiği yönünde. Orijinal oyunda John Bubniak yer alırken bu yeni versiyonda Ben Jordan bu rolü üstlenmiş. Bunun temel gerekçesi olarak da Peter Parker’ı seslendiren Yuri Lowenthal’in yüzüne daha yakın bir yüz modeli kullanma ihtiyacı gösterilmiş. Yuri Lowenthal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "bunlar hep benim kemikli suratım" yüzünden diyor :)

Playstation yeni Peter Parker ile ilgili bir video da paylaşmış:

IGN tarafından hazırlanan video, iki versiyonu kıyaslayarak bu değişimi daha net şekilde gösteriyor:

Kimi oyuncular bu değişikliği olumlu karşılıyor, kimileri anlamaya çalışıyor. Sonuçta artık yeni bir Peter Parker’ımız olduğunu söyleyebiliriz. Bu değişiklik hakkında sizin fikriniz nedir sevgili Oyungezerler, yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum