Spider-Verse 2'de 90'ların Çizgi Film Spider-Man'i De Olacak!

Ben mantı mıyım?!

Çok sayıda çizgi roman uyarlaması film, dizi haberi ortaya çıkıyor ama bu yazacağım kadar beni heyecanlandıran başka bir haber olmamıştı. 1994 yılında yayınlanmaya başlayan Spider-Man: The Animated Series'in benim için çok ayrı bir yeri var. Sadece benim için değil bir, iki jenerasyon için Spider-Man sevgisinin temel kaynağı olan bu çizgi dizi ülkemizde de çok kez tüm bölümleriyle dublajlı olarak yayınlandı. Kendine has dublajıyla birlikte unutulmaz repliklere de sahne olan TAS 94'ün başrolünü yeni Spider-Verse filminde görme ihtimalimiz var sevgili Oyungezerler!

The Hashtag Show'un ilk kez duyurduğu habere göre Sony orijinal seride de Peter Parker/Spider-Man'i seslendiren Christopher Daniel Barnes ile rolünü yeniden canlandırması konusunda anlaşmaya varmış. 1994-1998 yılları arasında 65 bölüm süren seri 90'lara damga vurmayı başarmıştı. Hatta PlayStation 1 döneminde oynadığımız Spider-Man ve Spider-Man: Enter Electro oyunları da bu çizgi film ile aynı evrende geçiyordu. 

Bazı karakterlerin orijin hikayeleri ve işlevleri değişse bile çizgi romanların o kendine has Spidey atmosferini muhteşem bir şekilde ekranlara taşıyan çizgi diziyle ilgili herkesin merak ettiği büyük bir soru da cevap bulabilir. "Mary Jane Watson'a ne oldu?!" Çizgi dizide bir portala girip ortadan kaybolan MJ daha sonra yeniden ortaya çıksa da bunun gerçek olmadığını öğrenmiştik. Secret Wars ile birlikte final yapan dizide halen MJ'nin nerede olduğu belli değil. 

Daniel Barnes'ın Spider-Man'inin yeniden ortaya çıkacak olması bu sorunun cevabını bulmamız için de kilit rol oynayabilir. Beni ve çok sayıda hayranı epey heyecanlandıran bu güzel haber umarım kısa süre içerisinde resmiyete dökülür. Joaquim Dos Santos'un yönetmenliğini yapacağı Into the Spider-Verse 2 filmi 7 Ekim 2022'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum