Spintires: Çamura Saplanarak Kamyon Kullanmak Zor Olmalı

Sağlam fiziği ile Spintires farkını hissettiriyor.

Oove Game Studios piyasadaki benzerlerinin aksine oyuncuyu çamurda araç kullanmaya zorlayacak mücadeleci yapısı ile farkını hissettiren Spintires için Kickstarter'da destek arıyor.

Oyunun grafikleri gerçekten çok iyi görünüyor, fizik motoru ise çamurun arasından geçmekte zorlanan kamyon gerçekçiliğini müthiş şekilde yansıtıyor ve Kickstarter'daki diğer oyunlara baktığınız zaman Oove oyunun çıkması için gerçekten çok az bir destek istiyor; 40.000 sterlin.

Oyunda Rusya'nın altı değişik bölgesinde kamyon kullanmaya çalışacaksınız ve aldığınız kargoları bir noktadan diğerine taşıyacaksınız. Ne kadar az benzin yakarsanız ve kargoya az hasar verirseniz o kadar başarılı sayılacaksınız. Tabii bunu yapabilmek için kamyonu ciddi şekilde iyi kullanmanız gerekecek. Görevleri ne kadar iyi bitirirseniz kamyonunuzu geliştirmek için o kadar çok kaynaya sahip olacaksınız. Oyunda sadece çamur ile değil sığ sularda araç kullanmak için de mücadele edeceksiniz.

Şu an oyunun gerekli parayı toplaması için 28 günü var ve çoktan %10'unu yakalamış görünüyor. Oyunun teknoloji demosunu indirerek yapımcıların nasıl çalıştığına bakabilir ve Kickstarter'dan destek verebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum