Hazelight Studios'un yeni oyunu Split Fiction'ı merakla bekliyorduk. Özellikle It Takes Two'nun gösterdiği performans göz önünde bulundurulunca, beklentiler yüksekti.
İnceleme puanları geldiğinde bu beklentileri karşılayan bir oyun olduğunu gördük. Bunu, satış verileriyle de desteklediği görülüyor. Henüz ilk 2 gününde 1 milyon kopya satmayı başarmış durumda.
Hazelight'ın Bluesky hesabından yapılan paylaşımda, "SPLIT FICTION ilk 48 saatinde 1 MİLYON adet sattı!!! Oyunumuza gösterdiğiniz sevgi çok büyük! Hazelight'taki herkes çok mutlu - ve gösterdiğiniz muhteşem tepkinin tadını çıkarmaktan kendimizi alamıyoruz!" denilerek ne kadar memnun oldukları ifade ediliyor.
Görünen o ki oyun severler de oyundan memnunlar, ilgi çekmeyi başarmış, Hazelight yine yılın beğenilen oyunlarından birisine imza atmayı başarmış. Bakalım bu sayı nerelere kadar yükselecek.