Square Enix, Daha Çok Remaster Yapmak Konusunu Değerlendiriyor

Final Fantasy Pixel Remaster’ın başarısı

Square Enix, yıllardır bizi birçok güzel oyunla buluşturdu, buluşturmaya da devam ediyor; sonuçta ellerinde çok önemli markalar bulunuyor. Arada tatsız sürprizler de yaşanıyor tabii, ama olsun, yine de bunlar önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarını merakla beklememize engel değil. Gelen son haberlere bakılırsa bu yeni oyunlar arasında daha fazla remaster görme ihtimalimiz bulunuyor.

Square Enix’in yıllık hissedarlar toplantısının soru-cevap bölümünde yöneticilere Final Fantasy Pixel Remaster’ın başarısı göz önünde bulundurulduğunda, eski oyunlardan daha fazlası için remaster yapmayı düşünüp düşünmedikleri soruluyor.

Hissedarlardan birisi, “Final Fantasy I-VI Pixel Remaster iyi tepkiler aldı. Geçmişteki diğer oyunları n yeniden yapımları için planlar var mı? Şahsen ben Xenogears oynamak isterim” diyor.

Yöneticilerden birisi bu soruyu “Yeni oyunlarla ilgili henüz bilgi paylaşamıyoruz ancak şirket içinde çeşitli fikirleri değerlendiriyoruz ve önümüzdeki dönemde yapacağımız duyuruları sabırsızlıkla beklediğinizi umuyoruz” şeklinde cevaplıyor.

Her ne kadar verilen cevap diplomatik olsa da, Final Fantasy Pixel Remaster’ın başarısının Square Enix içerisinde de birilerinin iştahını kabarttığı ortada. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde daha çok remaster ile karşılaşmamız şaşırtıcı olmaz. Siz hangi Square Enix oyununun geri dönüş yaptığını görmek isterdiniz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum