Star Wars Battlefront 2'ye Episode 9 İçeriği Yolda

Felucia güncellemesini takip edecek

Star Wars Battlefront II dendiğinde aklımıza hemen çıkışıyla birlikte yaşanan büyük mikro ödeme tartışmaları geliyor, kendisi tam bir günah keçisi olmuştu hatırlarsanız. Ancak EA duruma el atıp geri adım attıktan sonra oyunu iyileştirmek için elinden geleni de yaptı, bunu da kabul etmek lazım. Bu sayede de oyun ciddi anlamda geniş bir oyuncu kitlesine kavuştu, hala daha severek oynanıyor.

EA, Battlefront II için çok sayıda ücretsiz içerik güncellemesi yayınladı ve yayınlamaya da devam ediyor. Yarın, yani 25 Eylül'de Felucia güncellemesi yayınlanacak ve bu güncellemenin en önemli özelliği de oyuna aynı ismili Clone Wars gezegenini ekleyecek olması. Cangıllarla ve tuhaf bitki örtüsüyle kaplı bu gezegende bir de sarlaac çukuru bulunuyor. Hatırlar mısınız, Jabba the Hutt düşmanlarını içinde sarlaac olan çukura atıp, sarlaac'ın onları yemesini izlerdi.

Güncellemeyle birlikte oyuna bir de Instant Action modu eklenecek, bu modda yapay zeka kontrolündeki düşmanlara karşı zorluğunu ve uzunluğunu kendinizin belirleyeceği maçlara katılabileceksiniz. Bunlara tek başınıza veya dört kişilik co-op olarak katılmanız mümkün olacak ama ilk etapta yalnızca Clone Wars mekanları mevcut olacak.


Yani şu aşağıdaki videoyu izleyip de beğenmeyecek bir Star Wars hayranı yoktur sanırım:

Felucia güncellemesinin tanıtım videosunun sonlarındaysa Episode 9 içeriğinin de yolda olduğu belirtiliyor. Filmin 20 Aralık 2019'da gösterime gireceğini düşünürsek, muhtemelen yine o zamanlarda Battlefront 2'ye de Episode 9 içeriği eklenecek ve bakalım içinde neler olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum