Star Wars: Rogue Squadron Filmi Süresiz Olarak Ertelendi!

Yapım süreci askıya alınmış

Disney, yeni dönemde her alanda bir Star Wars fırtınası estirecek. Disney+ dizileriyle başlayan serüven sinema filmlerine de yansıyacak ve 2024 yılına kadar Star Wars'a doyacağız. Şu an için adı sanı belli olan tek Star Wars filmi Patty Jenkins'in yönetmenliğini yapacağı Rogue Squadron. Ancak gelen haberlere göre film süresiz olarak ertelenmiş ve yapım süreci askıya alınmış. İlk kez The Hollywood Reporter'ın duyurduğu habere göre normal şartlarda bu yılın sonunda veya önümüzdeki yılın ilk döneminde başlayacak olan çekimler takvime uydurulamamış.

Burada en önemli aksaklık nedeni olarak Patty Jenkins'in yönetmenliğini yapacağı üçüncü Wonder Woman filmi ön plana çıkıyor. Disney veya LucasFilm cephesinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Filmin mevcut vizyon tarihi olan 22 Aralık 2023 halen korunuyor. Ancak eğer bu erteleme işi daha da uzarsa Disney'in Star Wars takviminde bir domino etkisi yaşanabilir. En iyi ihtimalle 2024'e ertelenmesi muhtemel olan Rogue Squadron hem Disney'in planladığı yeni üçlemeyi hem de diğer yan filmleri bambaşka tarihlere itecektir. 

Öte yandan Taika Waititi ve Kevin Feige'in iki ayrı filminden epey olumlu haberler geliyor. Ancak ne yeni üçleme ne de bu iki filmle ilgili kimsenin en ufak bir fikri bile yok. Skywalker Saga sona ererken yaratılan kaos ortamı ve ortaya çıkan büyük hayal kırıklığı Disney'in Star Wars filmlerine bakış açısını tamamen değiştirmiş durumda. Neyse ki Disney+ dizileri var da Star Wars adına yıllık atmosfer dozumuzu oradan alabiliyoruz. 

YORUMLAR
emrahcey
10 Kasım 2021 09:00

Star Wars 1 çıkarken, içimde bir "New Hope" vardı. Bu son üçlemeyle birlikte Ne "Hope" kaldı. Ne de beklentim...

Parolamı Unuttum