Star Wars: The High Republic İçin Bir Animasyon Dizisi Yolda

Umarım içerisinde Skywalker yoktur

Disney'in 2012 yılında Lucasfilm'i satın almasının ardından Star Wars adına çok büyük beklentiler ortaya çıkmıştı. Ancak hikayeyi doğrudan etkileyecek devam üçlemesinin yarattığı hayal kırıklığı halen etkilerini sürdürüyor. Her ne kadar Clone Wars'un son dönemi ve The Mandalorian dizisiyle birlikte hayranlar yavaş yavaş Disney'e ısınmaya başlasa da Rise of the Skywalker'ı unutmak pek mümkün değil. Artık evrenin farklı zaman çizgilerini de ele almak isteyen Disney, yaklaşık 9 ay önce The High Republic'i duyurdu. 

Skywalker Saga'dan 200 yıl önce geçen High Republic dönemi oldukça enteresan karakterleri de bünyesinde barındırıyor. Yoda'nın gençliğinin yanı sıra tüm Sith tarihini değiştiren Darth Bane'in de parçası olduğu dönem en başta çizgi roman ve kitaplar olarak duyurulmuştu. Tabii ki işin sadece yazılı medyada kalmayacağını biliyorduk. Son gelen haberler de bu dönemde geçecek bir animasyon dizinin yolda olduğunu belirtiyor.

Cinelinx'in haberine göre ilk başta multimedya projesi olarak duyurulan High Republic'in sadece basılı kısımda kalmayacağı ve bu animasyon dizinin diğer dallara açılmanın ilk kapısı olacağı da belirtilmiş. Yani bu yeni animasyon dizisinin başarısı ilerleyen dönemlerde büyük çaplı bir Disney+ dizisi ve belki de yeni bir sinema filmi serisinin fitilini ateşleyebilir. Bu yeni animasyonun henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum