Stardew Valley'in Yaratıcısı Asla Parayla DLC Satmayacağım Diyor

Eric Barone diyorsa inanırız

Stardew Valley'in yaratıcısı Eric "ConcernedApe" Barone "hayatta olduğum sürece asla DLC veya güncellemeler için para istemeyeceğim" dedi.

Twitter'da konuyla ilgili birkaç mesaj paylaşan Barone, Stardew Valley'in 1.6 güncellemesinin konsol ve mobil portlarının hala geliştirilmekte olduğunu söyledi. "Uzun zaman aldığını biliyorum, her an aklımda. Her gün bizzat mobil port üzerinde çalışıyorum. Kaydadeğer bir haber olduğunda bunu paylaşacağım zaten" diyen Barone'a bir takipçisi "eklediğin her şey bedava olduğu sürece hiç sorun yok" diyerek cevap verince şunları yazmış:

"Ailemin üzerine yemin ederim, hayatta olduğum sürece hiçbir DLC veya güncelleme için para istemeyeceğim. Bunun ekran görüntüsünü alın ve bu sözümden dönersem beni yerin dibine sokun."

Eric Barone, Stardew Valley'i yayınlayalı 8 yıl oldu ve oyun o zamandan bu yana bir çok güncelleme gördü. Eric Barone'un bu sözleri muhtemelen yeni oyunu Haunted Chocolatier için de geçerli olacak.

YORUMLAR
Atlas Estrella
24 Temmuz 2024 18:40

Ben de Konami'ye "oyunu ücretsiz çevireceğim" diye yazdım ve sonra "bunun ekran görüntüsünü al ve ücretsiz çevireceğimin garantisi olarak bir kenara kaydet" dedim... ama işe yaramadı :)

Mert
23 Temmuz 2024 16:37

Banka hesabımda bilmem kaç milyon euro'm olsaydı ben de satmazdım parayla 

Parolamı Unuttum