Starfield E3'te Gösterilecek Ama Bu Yıl Çıkmayacak

Hedef 2022'nin sonları

Bethesda oldukça uzun süredir Starfield üzerinde çalışıyor ama hala daha oyuna dair ciddi anlamda elle tutulur hiçbir şey görmedik. Bethesda'nın yeni büyük oyunu olacak olan Starfield'a dair yeni iddialar sektörün ünlü isimlerinden Jason Schreier'den geldi.

Schreier, Starfield'ın E3'te gösterileceğini ama daha uzun bir süre oyuncularla buluşmayacağını söylüyor.

"Şunu çok açık biçimde belirteyim. Bethesda'nın planı E3'te Starfield'ın çıkış tarihine dair bilgi vermek. Bu tarih, 2022'nin sonları. Detayları vermeyi onlara bırakacağım. Ama beklentilerinizi düşük tutun ve diğer söylentiler (oyunun bu yıl çıkmasından bahsediyor) yanlış çıkarsa ölüm tehditleri yollamaktan uzak durun. Bu tür söylentiler ortamda dolaşmaya devam ediyor ama Starfield'ın bitmesine daha çok var. E3'te olacak ama planlanan çıkış tarihi çoğu kişinin tahmininden çok daha uzak. Bunu paylaşıyorum ki çok bir beklentiye girmeyin.

İnsanların anlamadığı şey Bethesda Game Studios'un büyük bir kısmının oyun çıkış yapana kadar Fallout 76 üzerinde çalışıyor olduğuydu. 2019 yılına kadar Starfield ekibi çok küçüktü. Oyunun 2020'yi hedeflediği veya yapımının oldukça ilerlediğ gibi söylentiler doğru değildi."

Umarım Bethesda, The Elder Scrolls VI'da yaptığı gibi yine sadece minik bir teaser ve ardından da belirsiz bir tarih vererek geçiştirmez Starfield'ı. En azından oyunun neye benzediğini göreceğimiz bir fragman bu aşamada çok iyi olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum