Steam Sonbahar İndirimleri Başladı

Karşı koymak faydasız!

Gerçi şimdiye dek hepiniz haberdar olmuş, hatta listeleri hatmetmişsinizdir bile ama biz yine de gözden kaçırmış olabilecekler için hatırlatalım.

Daha önce şu haberimizde de belirttiğimiz gibi Steam’in geleneksel Sonbahar İndirimleri dün akşam saat 20:00 sularında başladı. Üstelik ilk gün itibariyle fiyatlar hiç de fena durmuyor. Let’s Play serimiz sayesinde iliklerimize dek tanıdığımız The Evil Within’in yanı sıra The Long Dark, Lords Of The Fallen ve The Vanishing Of Ethan Carter gibi favori oyunlarda güzel indirimler var. (Watch_Dogs da var elbette ama Ubisoft sağ olsun, indirimli hali bile can yakıyor.)

Tabii değişen arayüzle birlikte etkinlik sisteminde de bazı değişikliklere gidilmiş. Her ne kadar gözümüz çok arasa da flaş indirimler bu seferlik yok. Önümüzdeki yılbaşı indirimlerinde dönüp dönmeyecekleri de meçhul. Bunun yanı sıra bazı indirimlerin 2, bazılarınınsa 1 gün sürecek şekilde ayarlanması dikkatlerden kaçmadı.

Umarız geçen sefer yaptıkları gibi araya bol bol gereksiz oyun sıkıştırmaz ve böyle devam ederler. Bekleyip hep beraber yolunaca… şey, göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum