Stronghold: Warlords, Mart Ayına Ertelendi

2021’e de erteleme haberleriyle başladık

Ertelenen oyunlar geçtiğimiz yılın standart haberleri haline gelmişti. Görülen o ki, bu yıl da benzer haberler almaya devam edeceğiz. Önce, King Arthur: Knight's Tale’in erken erişime çıkış tarihinin 2 hafta kadar ertelendiği haberi geldi. Sonrasında ise sıra Stronghold: Warlords’a gelmiş.

Paylaşılan son bilgilere göre, Stronghold: Warlords, Mart ayının başına kadar ertelendi. Geliştirici ekip FireFly, oyunun beta testlerini yaparken multiplayer kısmıyla ilgili bir sorun tespit ediyorlar. Tespit edilen sorunun 2 haftalık sürede çözülmesi mümkün görünmediğinden (Oyunun önceki çıkış tarihi 26 Ocak olarak duyurulmuştu), erteleme kararı alınıyor. Oyunun multiplayer kısmını erteleme tercihi de değerlendirme dışı kalmış, çünkü oyunun çıkışında bu modun bulunacağı sözü verilmişti. Dolayısıyla yapımcılar, sözlerini tutmaya ve bunun için de oynunun tamamını ertelemeye karar veriyorlar.

2012 yılında çıkan Stronghold 3 ve 2014 yılında çıkan Stronghold: Crusader sonrasında uzun bir ara verilen seri, Warlords ile tekrar strateji severlerin dikkatini çekmeye çalışacak. Bunu başarıp başaramayacağını görmek için artık 2 ay daha beklememiz gerekiyor; Stronghold: Warlords, 9 Mart 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum