Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham Evreninde Geçecek

"Live Service" oyunu çıkarsa Rocksteady falan dinlemeyiz bilesiniz

2016 başlarında biten Arkham Knight ek paketlerinden bu yana sesi soluğu sıfır çıkan Rocksteady geçtiğimiz haftalarda yeni oyununun Suicide Squad ile alakalı olacağını duyurmuş, “ayrıntılar DC Fandome’da” diyerek bizi bekleme moduna almıştı. 

Maalesef sessiz geçen 4.5 yılın ardından çok da bir ayrıntı alamadık. Gösterilen ve aşağıdan da izleyebileceğiniz, oyun içi olmayan sinematik bize üyesi az ama öz ekibi tanıttı.

Ekip üyelerimiz Harley Quinn, Deadshot, King Shark ve Captain Boomerang olacak. James Gunn filmindeki ekip kadrosunu ne kadar abarttıysa Rocksteady o kadar sade tutmuş yani. Oyun alanımız da Metropolis bu arada, muhtemelen tüm şehri dolaşabileceğiz. Fragmandan görüldüğü üzere oyunda beyin kontrolü altında olması muhtemel bir Superman var. Durumun sorumlusu da garanti Brainiac.

Sadece Superman’in değil, bütün Justice League’in peşine düşeceğimiz de doğrulandı ancak bu mevzu, hele de bu kadar ufak ve süper güç yoksunu bir ekiple nasıl kotarılacak şüpheli, malum sadece Superman’in bu ekibi 2 saniyede paket edip dambıl niyetine uydu kullanmak üzere sabah sporuna uzaya çıkması lazım. 

Oyun 4 kişilik bir Co-Op tecrübesi sunacak. Tek kişi oynamak istersek bu da mümkün olacak ve diğer ekip üyeleri yapay zekâ kontrolüne verilecek. İstediğimiz anda oynadığımız karakteri değiştirebileceğiz, bu noktada her karakterin özelliklerinin kullanmamız gerektiği LEGO oyunları benzeri bir ilerleme sistemi oturtulursa fena olmayabilir ancak 4 kişi Co-Op senaryo denince ben yine de biraz düşüyorum açıkçası. 

Arkham oyunları ile aynı evrende geçecek olan oyunun bitmeye yakın olmadığı, daha vakti olduğu dedikoduları da doğru çıktı çünkü çıkış tarihi olarak 2022 verildi. 
 

YORUMLAR
Kaan
23 Ağustos 2020 15:08

Online co-op modası var sanırım. Bana bakmayın, co-op oyun oynayacak arkadaşım olmamasından tüm isyanım. 4 arkadaşımla tek co-op deneyimim okey. Evet Okey. 2li co-op deneyimim ise tavla.

sanka_363
23 Ağustos 2020 13:53

Abi nasıl ama ya ? Arkham Knight'ın Canon kabul edilen çizgi romanında Captain Boomerang ölmüş . Ne hikmetse burda canlanmış 

Ghost AssassiN
sanka_363
23 Ağustos 2020 18:12

''Bumerang gibi maşallah, ölüp ölüp diriliyor'' dedikleri bu olsa gerek. :D


Parolamı Unuttum