Swamp Thing 2. Sezonuyla Geri Dönebilir

Bu kez DC'nin umudu CW

Son yıllarda dizi sektöründe atağa kalkan DC, kendi yayın servisi DC Universe ilie birlikte oldukça güzel işlere imza attı. Hatta oldukça büyük bir bütçeyle yaptıkları Swamp Thing, hayranlar tarafından çok beğenildi. Ancak dizinin yaşadığı aşırı anlamsız sıkıntılar ve yapılan hatalar Swamp Thing'i sadece 10 bölüm izleyebilmemize yol açtı. DC dizileriyle büyük bir kitle toplayan CW bu durumu değiştirebilir. Yani en azından rakamlar bunu söylüyor.

Swamp Thing, 13 bölüm olarak planlanmış ve büyük bütçesiyle hazırlıklara başlamıştı. Ancak stüdyo vergi iadesini yanlış hesaplayınca ve evdeki hesap çarşıya uymayınca apar topar dizi 10 bölüme sığdırılmış ve devamının gelmeyeceği açıklanmıştı. Bu on bölümlük tek sezon CW üzerinden yayınlandı ve sadece ilk bölümü 1.1 milyon izleyiciye ulaştı. Ortaya çıkan bu tablodan epey mutlu olan CW devam sezonu için gerekli adımları atabilir. Hatta DC-CW ortaklığında bütçeyi de biraz koruyarak aynı kalitede bir ikinci sezon sürpriz bir şekilde geri dönebilir. 

Gelen haberler Swamp Thing'in Arrowverse ya da diğer bir adıyla Earth-19 içerisinde yer aldığını da doğruladı. Hayranlar da şimdiden sosyal medyada Swamp Thing'i kurtarmak için çalışmalara başladı bile. Kim bilir belki bu sefer CW, DC hayranlarının kurtarıcısı rolüne bürünür? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum