Taika Waititi, Mandalorian 3. Sezonunda Geri Dönüyor

IG-11 olmadığına göre yeni karakter

Star Wars adına yakın dönemin en güzel şeyi The Mandalorian'ın üçüncü sezonuna doğru geri sayım devam ediyor. Disney+''nın ilk Star Wars dizisi hayranların gönlünde taht kurmayı başarmışken büyük bir Star Wars hayranı olan Taika Waititi de üçüncü sezon da diziye geri dönecek. İlk olarak Slash Film'in duyurduğu habere göre Waititi, The Mandalorian'ın üçüncü sezonunda yeni bir karakterle karşımıza çıkacak. Başarılı yönetmen/oyuncu daha önce ilk sezonda kelle avcısı droid IG-11'i seslendirmişti.

Taika Waititi ayrıca ilk sezonun final bölümü olan Redemption'da da yönetmenlik görevi üstlenmişti. IG-11'e de oldukça duygusal bir veda yapan The Mandalorian'ın yeni sezonunda bolca farklı karakter de izleyeceğiz. Muhtemelen Taika'nın rolü yine çok büyük olmayacaktır ama insanları etkileyeceği kesin. Öte yandan yeniden diziye dönecek olması belki üçüncü sezon da bir ya da daha fazla bölümde yönetmenlik yapacağı anlamına da geliyor olabilir. Zaten halihazırda kendi Star Wars filmi için çalışmalara devam eden Taika Waititi, Star Wars'tan uzak durmak istemiyor. 

2023 yılının Şubat ayında Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak olan The Mandalorian 3. sezona dair beklediğimiz çok fazla detay var. Zaten Din Djarin ve Bebek Yoda'nın yollarının tekrar kesişmesiyle birlikte oldukça heyecan verici bir noktaya gelen hikaye Taika Waititi'nin yeni karakteriyle birlikte eğlence kısmında da beklentileri yükseltmeyi başardı. Bebek Yoda Show'un yeni bölümleri için yaklaşık 6 ay daha beklememiz gerekecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum