Tales from the Borderlands Saçma Bir Fiyatla Geri Döndü

Yolunacak kazlar aranıyor

Telltale Games kapandıktan sonra 2019 yılında Tales from the Borderlands de dijital mağazalardan kaldırılmıştı. O dönem kaldırılan diğer Telltale Games oyunlarının bir kısmı satışa geri döndü, bir kısmı ise hala sırasını bekliyor. İşte onlardan biri olan Tales from the Borderlands de yeniden dijital mağazalardaki yerini aldı ama evrim geçirmiş olarak!

Maalesef bu evrim oyunun kendisiyle değil, fiyatıyla ilgili. 2K'nın yayıncılığını yaptığı Tales from the Borderlands, PlayStation Store, Xbox Store, Epic Games Store ve Steam'de 144 liradan satışa sunuldu.

Tales from the Borderlands, satıştan kaldırılmadan önce 39 TL'den satılıyor, indirim dönemlerinde ise fiyatı 9.75 liraya kadar düşüyordu. Ne oldu da fiyatı bir anda 3'e katlandı sorusunun cevabı ise yayıncı değişikliğinde saklı. Eskiden oyunu Telltale Games yayınlıyordu, şimdi 2K yayınlıyor.

Borderlands 2 ve Borderlands 3 arasında geçen olaylara dayanan Tales from the Borderlands'te, hırsla çıktıkları yolda büyük işlere imza atacak olan iki güvenilmez karakterin serüvenine tanıklık edeceksin. Yaptığın tercihlerle bu hikâye sadece sana ait olacak ve bazen komik bazen de yürek burkan ve aklının ucundan geçmeyecek sonuçlara yol açacaksın. yazıyor Steam'deki açıklamasında.

Yine de Telltale koleksiyonumda eksik kalmasın diyorsanız bir göz atabilirsiniz ama bakalım indirim zamanı fiyatı ne olacak, ne kadara kadar düşebilecek?

YORUMLAR
SKYXEM
17 Şubat 2021 13:37

Epicte 33₺ diğer platformlarda da fiyatı güncellenebilir.

GwynBleidd
SKYXEM
17 Şubat 2021 18:12

Epic'te güncelleniyormuş :D


Parolamı Unuttum