Advertisement

Techland, Dying Light 2'nin 'Nesiller Arası' Bir Oyun Olacağını Söylüyor

Geçişin ilk basamağı

Dying Light 2, hem güncel hem de yeni nesil konsollarda oynanabileceğini duyuran ilk oyun oldu. Yapımcı Techland'in CTO'su Pawel Rohleder, WCCFTech'e verdiği röportajda oyun için hazırladıkları planın bir kısmını paylaştı.

"Techland gözünü her zaman yeni oyuncaklara diker. Yani açık olmak gerekirse evet... Dying Light 2'nin üretim süreci başladığından beri oyunun nesiller arası bir oyun olmasını istiyorduk."

Tabii ki şimdiden gelecek nesildeki teknik detayları konuşmak mümkün değil. Verdiği röportajda da bu konulara pek değinmeyen Rohleder, sadece hedeflerinin 1080p çözünürlüğü tutturmak olduğunun altını çizdi.


"Xbox One X ve PS4 Pro'da oyunun full HD (1920 x 1080) çalışmasını istiyoruz. Şimdilik gelecek nesildeki güçlü konsolların özelliklerini tahmin etmek mümkün değil. Fakat hedefimiz oyun tecrübesinin her zaman olduğu gibi akıcı olmasını sağlamak olacak."

Bakalım Techland sözünü verdiği şeyleri gerçekleştirebilecek mi?

YORUMLAR
Marshall Eriksen
28 Temmuz 2019 21:19

Haberi okurken aklıma geldi birden, aslında Techland'in elinde muhteşem bir potansiyel var. Call of Juarez serisini tam da vahşi batı teması RDR2 ile kendini hatırlatmışken canlandırmalılar bence. İyi yapılmış bir oyun ile PC'de ciddi bir açığı doldurabilirler.

Parolamı Unuttum