The Batman De Ertelenen Filmler Listesine Katıldı

DCEU'da heyelan etkisi

Coronavirüs salgını nedeniyle çok sayıda dizi ve filmin çekimlerine ara verildi. Doğal olarak bu durum yapımlar vizyon ve yayın tarihlerinin de ertelenmesine yol açtı. İlk sezonu olan diziler veya seri olmayan filmler için bu durum biraz daha kabul edilebilir olsa da Marvel ve DC'nin sinematik evrenleri için durum oldukça karışık bir hal almaya başladı.

DCEU adına en çok merak edilen film olan The Batman de bu takvim değişikliğinden nasibini aldı. Aslında sadece yeni Batman filmi değil DCEU'nun tüm gelecek planı bir anda değişti. The Hollywood Reporter'ın haberine göre The Batman filmi 25 Haziran 2021'den 1 Ekim 2021'e ertelendi. Domino etkisiyle birlikte Shazam! 2'nin vizyon tarihi 4 Kasım 2022'ye ertelendi. The Flash filminin yeni vizyon tarihi ise 3 Temmuz 2022 olarak belirlendi. 

Bu erteleme zincirinin temel sebebi çekimlerin durması. The Batman filmi için planlanan çekim tarihi Mart ayının ortasıydı, aslında çekimlerin bir kısmı bitmiş. Yönetmen Matt Reeves yaptığı açıklamada filmin %25'ini çektiklerini ve bu ara beklenmedik aranın filmin hikayesini kesinlikle etkilemeyeceğini belirtmişti. Tabii filmin tam anlamıyla planlandığı gibi çekilmesi için daha epey zamana ihtiyacı var gibi gözüküyor, bakalım DCEU'nun büyük umudu The Batman bu aranın ardından istenilen kaliteye ulaşabilecek mi? 

YORUMLAR
DrKllr
21 Nisan 2020 14:52

DC'nin planları hastalık yokken de aksıyordu. Artık alıştık zaten.

Parolamı Unuttum