Penguen, The Batman Filminde Büyük Bir Rol Oynamayacak

O kadroda Batman'in bile büyük rolü olamaz

Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği The Batman filmi oldukça geniş bir kadroyla hazırlıklarına devam ediyor. Robert Pattinson'un genç bir Bruce Wayne'i canlandıracağı filmde kötü karakter konusunda bir sıkıntı yok. Filmde yer alacak isimlerden birisi de Colin Farrell'ın canlandıracağı Penguen karakteri, ancak Farrell'ın açıklamalarına göre Gotham'ın en kısa boylu suç lordunun filmde büyük bir rolü olmayacakmış.

"Çekimlere geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Karakterin yaratılma kısmı ve estetiği oldukça eğlenceli ilerliyordu, bu yüzden geri dönüp bu keşfe devam etmeyi dört gözle bekliyorum. Zaten çok fazla bir şey yapmam gerekmiyor. Filmde belli bir ölçüde varım. Bunlar arasında oldukça lezzetli bazı sahneler var ve bunlar biraz da benim tasarımım. Gerçekten de geri dönmek istiyorum. Bu iş bana yeni şeyler hissettiriyor. Orijinal ve eğlenceli geliyor. Fakat henüz bu yolculuğun sadece başındayım." diyen Farrell filmdeki Penguen karakterinde kendinden de bol bol esintiler göreceğimizin sinyallerini vermiş.

Daha önce 2003 yılında vizyona giren Daredevil filminde Bullseye karakterini de canlandırmış olan Farrell için süper kahraman filmleri pek yabancı değil. Ancak başarılı aktör Batman mitolojisini keşfetmenin heyecanını yeni yeni tadıyor. Şüphesiz DCEU filmleri içerisinde en çok beklenen film The Batman. Son ertelenme olayıyla birlikte film, 1 Ekim 2022'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum