The Batman'in Dört Saatlik Bir Versiyonu Da Varmış

Matt Reeves' Cut

DC/WB ortaklığı çizgi roman uyarlamalarını ekrana taşırken süre konusuna pek önem vermiyor gibi gözüküyor. Yani en azından film ilk düzenleme kısmından çıktıktan sonra ortaya epey uzun bir iş çıkıyor. Bunu son olarak Zack Snyder'in Justice League filminde gördük. Snyder'in hayalindeki dört saatlik versiyon bolca ağır çekim sahnesiyle birlikte geldi. Matt Reeves'in The Batman filmi için de şimdiden benzer bir durum ortaya çıkmış. Film vizyona girmeden önce seçilmiş bir kitleye yapılan test gösterimlerinde dört saatlik bir versiyon da izlettirilmiş.

Bu dört saatlik versiyonun filmin son halinden bir önceki sürümü olduğu düşünülüyor. Zaten yaklaşık bir saatlik bir kesintiyle birlikte The Batman vizyona girecek. İki saat elli beş dakika olan süresiyle birlikte en uzun solo Batman filmi olacak olan The Batman için ilerleyen yıllarda bir de "Matt Reeves' Cut" görebiliriz. Ya da film Blu-Ray veya dijital olarak çıktığı zaman ekstra sahnelerde bu kesilen bir saatlik bölümü de izleyebiliriz.

4 Mart günü vizyona girecek olan The Batman eğer iki saat elli beş dakikayı geçerse en yakın salon görevlisine yanlış versiyonu gösterdiklerini haber verin. 

YORUMLAR
ocelot1789
26 Ocak 2022 01:44

Yani Matt karakterleştirme ve bunları sunma konusunda çok iyi. Her karakterler de Batman evreninin önemli karakterleri. Penguen'i öyle kısa rolde gibi değil Riddler ile eşit göreceğiz sanırım. Catwoman falan derken, hepsine sağlam vakit ve detay ayıracak, suç ve bulmaca çözme sahneleri derken merak etmiştim film herhalde bayağı uzun olmalı diye.

Parolamı Unuttum