The Dishwasher: Vampire Smile PC'ye Geliyor

PC portu için kırılan oyun bu sefer resmi olarak PC'ye göz kırptı.

Şu tesadüfe bakin ki XBLA için özel olarak çıkan The Dishwasher: Vampire Smile'in Barabus adında bir kırıcı tarafından PC'ye port edilmesinden hemen sonra geliştirici Ska Studios, oyunun PC portu için çalıştıklarını açıkladı.

Ska Studios açıklamasını şu sözlerle destekledi.

"Vampire Smile'nin gelişmiş bir Director's Cut sürümünü PC'ye portlamak oyunun ilk çıktığı günden beri istediğimiz bir şeydi. Gerçekten de geçen Cuma Microsoft'a bu isteğimizi bildirmiştik yani "hack" olayı olmadan bir hafta önce. Fakat Microsoft ile işlerimizi PC'ye uyarladığımızı duyurmamız için biraz zaman gerekiyordu."

Kırılma olayından sonra Barabus ile temasa geçen stüdyo, kırıcının kötü niyetli biri olmadığını belirtirken, işlerin bu noktaya varacağını tahmin etmeden hareket ettiğini düşündüklerini bildirdi. Ayrıca Barabus'un ters mühendislik uygulayarak oyunu konsoldan PC'ye aktarmak için harcadığı zamandan dolayı gurur duyduğunu belirten firma, Barabus'un gayretini takdir etti.

Oyunun neden daha önce PC'ye gelmediği sorusunu ise bunun büyük bir gayret ve zaman gerektirdiği için hemen yapılamadığını belirterek yanıtladılar. Bütün veririnin PC için tekrar girilmesi, çözünürlük ve grafik ayarlarının büyük zaman ve özen isteyen ayrıntılar olduğunu belirttiler.

Ska Studios bu yazın sonunda gelecek oyunları Charlie Murder'dan sonra Vampire Smile'nin PC sürümü çalışmalarını hızlandıracağını açıkladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum