The Division 2 New York’a Geri Mi Dönecek?

Washington’dan uzaklaşma zamanı

The Division 2’nin en çok eleştiri alan yanlarından biri, New York’ta geçen ilk oyunun atmosferini yansıtamıyor oluşuydu. Fakat görünüşe göre oyuncuların New York özlemi yakın zamanda son bulacak.

Bildiğiniz üzere The Division 2’nin Episode 3 güncellemesi yakın zamanda oyuncular ile buluşacak. Bu güncelleme ile birlikte New York’un komşusu olan Coney Adası’na doğru yolculuğa çıkacağız. Division ajanlarını bu adada, ilk oyundan tanıdığımız The Cleaners örgütü bekliyor olacak. Hatırlarsanız bu yeni güncellemenin videosunu da sizlerle paylaşmıştık.

Bugün Türkiye saati ile 22:00’da yapılacak canlı yayında bu güncellemenin detayları paylaşılacak. Tüm yayın platformlarında eşzamanlı olarak yapılacak yayının fragmanı ise çok daha ilginç detaylar içeriyor. Division’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan bu fragmanda “genişleme paketi” ifadeleri dikkat çekiyor. Bunun Ubisoft’un daha önce kullanmadığı bir terim olduğunu hatırlatalım.

Buna ek olarak Division logosunun oluştuğu sahnelerde hemen üst kısımda bulunan koordinatlar da ilgi çekici. İddialara göre bu koordinatlar direkt olarak New York’un Belediye Binası’na işaret ediyor. Haliyle bu durum da New York söylentilerini hararetlendirmiş durumda.

Bugün yapılacak yayında aklımızdaki tüm soru işaretlerine cevap bulabileceğiz. Sizce Division ajanları tekrar Manhattan sokaklarına dönecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum