The Falcon & The Winter Soldier Dizisinin Çekimleri Tekrar Başlıyor

Salgın yüzünden duran sektör hareketlenmeye başladı

Tüm eğlence sektörü malum salgın olayları nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kaldı. Özellikle Marvel Sinematik Evreni gibi çok uzun vadeli planları olan işler de doğal olarak aksamaya başladı. Disney+'ya gelecek olan The Falcon and The Winter Soldier dizisinin çekimleri zaten corona öncesinde de aksaklıklar yaşamışken işler oldukça karışık bir halde. Disney'in öncelik atadığı dizinin çekimlerine ne zaman devam edileceği belli oldu.

Çekya'nın başkenti Prag çekimlerin yeni mekanı olarak belirlenmiş durumda. Ülkede çıkan yeni yasalar yapımların devam etmesine izin veriyor. Tabii yabancı kaynaklı işlerde oyuncular ve çekim ekibinin uğrayacağı bazı testler bulunuyor. Hiçbir aksilik çıkmaması durumunda The Falcon and The Winter Soldier dizisinin çekimleri yakın bir gelecekte Prag'da devam edecek. Takvimi oldukça sıkışan Disney için de bir anlamda nefes alma fırsatı doğacak.

Falcon & Winter Soldier'ın yanı sıra Amazon'un Zaman Çarkı serisi gibi bazı projeler de Prag'da çekimlerine başlayacak ya da devam edecek. An itibariyle düşük denilebilecek hasta sayısına sahip olan Prag, bir noktadan sonra tüm stüdyoların cazibe merkezi haline gelebilir. Tabii orada yaşayan insanlar da dahil olmak üzere kimsenin sağlığına bir zarar gelmemesi en büyük temenni. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum