The Game Awards 2022’nin Gerçekleştirileceği Tarih Belli Oldu

Bu yıl bizleri neler bekliyor dersiniz?

Geoff Keighley, yıllar boyunca ortaya koyduğu yoğun çabayla The Game Awards törenini oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden birisi haline getirdi. Belki kimilerince çok eleştirildiği, kimilerince de çok abartıldığı söylenebilir. Öyle ya da böyle, sadece ödüllendirilecek oyunları görmek için değil, gecede gösterilecek yapımlar için de merakla bekliyoruz, hakkını teslim etmek lazım.

İşte bu yılki tören için de artık tarih belli oldu. Geoff Keighley, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “The Game Awards, 8 Aralık, Perşembe. Los Angeles'taki Microsoft Theatre'dan dünya çapında canlı yayın. Bunun bizim dokuzuncu şovumuz olduğuna inanmak zor. Size çok özel bir program sunmak için tüm yıl boyunca çalıştık” diyerek programın tarihini ilan etti.

Bu yıl ilk defa "En İyi Uyarlama" (Best Adaptation) kategorisinde de ödül verilecek. Bu kategoride, oyunlardan uyarlanan diziler, filmler, çizgi romanlar, kitaplar yarışacaklar.

Bu yıl pek çok erteleme gördük, beklenen birçok büyük yapım ve indie oyun önümüzdeki yıla sarktılar. Elde kalanlardan hangileri ödüle uzanabilecek, bunu 8 Aralık gecesi hep beraber göreceğiz. Peki bu yıl kaç tane “World Premiere” görürüz sevgili Oyungezerler, var mı bir tahmininiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum