The Last of Us'ın İkinci Sezon Fragmanında İlk Kez Abby'i Gördük

Oyunu oynamak için hala yeterli zamanınız var

HBO, The Last of Us dizisinin ikinci sezonundan ilk fragmanını yayınladı. Fragmanda bir kez daha oyundaki bazı sahnelerin ekrana bire bir yansıtıldığını görmüş olduk, gerçekten de muazzam bir iş çıkarmışlar. Eğer ikinci oyunu oynadıysanız Joel'i Ellie'ye gitar çalmayı öğretirken görünce belki gözleriniz dolmuştur.

Fragmanda ayrıca Kaitlyn Dever'ın canlandırdığı Abby karakterini de ilk kez görmüş olduk.

Fragmana eşlik eden Pearl Jam şarkısı Future Days, ikinci oyunun başında Joel'in Ellie için çaldığı şarkıydı, bunu da minik bir anekdot olarak düşmüş olalım.

Fragmanı seyrettikten sonra ikinci sezona dair en büyük soru işareti Catherine O'Hara'nın hangi karakteri canlandırdığı. Forumlarda dönen tahminler kendisinin Seraphites peygamberi olabileceği yönünde. The Last of Us Part 2 oyunundaki fraksiyonlardan biri de The Seraphites idi ama kurucuları oyundaki olaylardan önce ölmüş olduğu için kendisini hiç görmemiştik. Ancak ilk sezondan da bildiğimiz üzere dizi oyunlarda görmediğimiz kısımları da içeriyor, dolayısıyla Catherine O'Hara'nın gerçekten de o karakter olma ihtimali yüksek. Zaten akla başka bir isim de gelmiyor.

HBO Max ekranlarında yayınlanacak dizinin kesin tarihi henüz belli değil, elimizdeki tek bilgi 2025 yılında yayınlanacağı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum