The Lord of the Rings - Gollum'dan İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Kıymetlimissss

Deadalic Entertainment'ın yeni oyunu The Lord of the Rings – Gollum'un ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler oyun içinden alındığı için oyunun grafik tarzı hakkında da net fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Daedalic ile Middle-earth Enterprises arasında yapılan anlaşma ileride de benzer oyunlar görmemizin önünü açabilir ama bunun için öncelikle Gollum'un başarılı olması lazım. Daedalic oyunu "çift kişilik mekaniğini öne çıkaran, devasa bölümlerden oluşan ve Tolkien'in bizzat kendi çizimlerini temel alan, gizliliğe dayalı aksiyon macera" olarak tanımlamıştı. Burada önemli olan nokta 'Tolkien'in çizimleri' kısmı olduğunu söylemiştim, yani oyundaki Gollum'un filmlerdekine benzemeyeceğini zaten biliyorduk. Ekran görüntüleri de bunu gösteriyor zaten.

Oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak. Yani tam anlamıyla bir yeni nesil oyun olduğunu söyleyebiliriz. Hedeflenen çıkış yılı ise 2021. Daedalic henüz oyunun mevcut konsollara gelip gelmeyeceğini açıklamadı. All Games Delta'daki ekran görüntülerinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
5 Mayıs 2020 22:17

Benzer bir oynanışa sahip Styx oyunu olmasaydı bir nebze daha çok merak ettirirdi ama hikayesi haricinde pek merak ettirecek bir şeyi yok gibi duruyor.Yine de detayları beklemekte fayda var.

Parolamı Unuttum