The Order: 1886'dan Birkaç Hoş Bilgi

Execute order 1886

God of War'ın PSP oyunlarının yapımcısı olarak tanıdığımız Ready at Dawn'un kendine ait ilgi çekici TPS oyunu The Order: 1886'a Kasım ayında geniş yer ayıracak Game Informer sayesinde oyun hakkında bazı güzel bilgiler açığa çıktı.

The Order: 1886 bilim kurgu ve fantezinin birleşimi olan bir dünyada geçiyor. Uzun yıllar önce genetik olarak farklı, hayvani özellikler gösteren küçük bir grup, insanlardan ayrılıyor. "Half-Breed (Melez)" olarak anılmaya başlıyorlar.

Mitolojik varlıklara benzeyen bu yeni tür tarihin akışını değiştiren bir savaş başlatıyorlar. Yüzyıllar sonra Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri insanlığı bu yarı-hayvan varlıklardan kurtarmak için kolları sıvıyor. Ayrıca bu kişiler "Black Water" denilen bir şey keşfediyor ve bu sayede yaşlanma süreçlerini yavaşlatıyor, yaralarının hızlı iyileşmesi özelliğini kazanıyorlar. Böylece savaşlarını yüzyıllarca sürdürebiliyorlar.

19. yüzyılda, Half-Breed'ler savaşı kazanmaktayken Endüstri Devrimi insanoğlunun imdadına yetişiyor ve savaşın dengelerini değiştiriyor.

Oyunda Şövalyeler Londra'da ikâmet etmekte ve Lord Chancellor'ın emirleri doğrultusunda dünyayı korumaktalar. Yöneteceğimiz ana karakter Sir Galahad ise uzun yaşamından sıkılmış ve kendisinin dünyadaki rolünü sorgulayan bir kişi.

Sizi bilmem ama oyun bence ilgi çekici duruyor. Biraz da oynanış videosu yayınlansa da fikirlerimiz daha bir olgunlaşsa artık.

Oyun 2014'te PS4 için çıkıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum